Animation Images Animation Pictures Animation Pics


10 octombrie 2010

Femei mature și femei imature

Aceasta nu este  o povestioară ca cele cu care v-am obișnuit,sunt de fapt niște texte scrise de Paulo Coelho pe care eu le-am găsit foarte interesante și am decis totuși să le postez aici pentru că și ele au un mesaj de transmis. Sper să vă placă! Enjoy!

- Femeile imature își păstrează agenda complet goală și așteaptă să le sune un bărbat. Femeile mature își fac propriile planuri și îi spun cu grație bărbatului pe care îl apreciază că este binevenit în acele activitați la care dorește să participe.

- Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viața lor. Femeile mature știu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil.

- Femeile imature il „verifică” pe bărbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat.

- Femeile imature încearcă să „înlănțuiască” un bărbat utilizând sexul. Femeile mature știu că numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat să vrea să te „înlanțuiască” el pe tine.

- Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori așteaptă cuminți să termine bărbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc... Femeile mature, în aceeași situație, spun „Oprește-te”, se ridică, se îmbracă și pleacă.

- Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciază aceste perioade și le utilizează ca timp prețios, în care poți realiza mari progrese personale.

- Femeile imature ignoră „baietii buni”. Femeile mature ignoră „baieții răi”.

- Femeile imature îl pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature îl pot aduce pe barbat acasa.

- Femeile imature sunt permanent îngrijorate că nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat. Femeile mature știu că sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare bărbat.

- Femeile imature încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatul lor. Femeia matura realizează că îi poate oferi liniștită spațiul de care are nevoie un bărbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai plăcut și special - și pleacă să se distreze cu proprii prieteni.

- Femeile imature gândesc că un bărbat care plânge este un bărbat slab... Femeile mature îi oferă acestuia un umar pe care să plângă și o batistă.

- Femeile imature vor să fie răsfățate și îi spun asta în mod răspicat bărbatului lor. Femeile mature îi „arată” bărbatului ce înseamnă răsfățul și îl fac să se simtă suficient de confortabil ca să poată răspunde cu reciprocitate făra teama că-și va pierde „bărbația”.

- Femeile imature sunt rănite de un bărbat și-i fac pe toți ceilalți bărbați să plătească păcatele aceluia. Femeile mature știu că ăla a fost doar UN bărbat.

- Femeile imature se îndragostesc și vânează obiectul afecțiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc și toate realitațile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature știu că, uneori, cel pe care il iubești nu te poate iubi pe tine și își văd de viața lor mai departe, fără amărăciune și furie.



Morala:
"Lecțiile vin întotdeauna atunci când ești pregătit, iar dacă vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ți trebuie pentru pasul următor"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu